Celler

D’un raïm el màxim cuidat possible procedent de la finca familiar treballada en agricultura biodinàmica, el nostre deure al celler és obtenir la màxima expressió a partir de la mínima intervenció. Sense maquillatges, amb fermentacions espontànies i sense sulfits intentem
respectar el màxim el raïm, el terreny i l’anyada.
És la nostra filosofia de vida, que no sigui l’enòleg qui a partir de productes enològics faci el vi que ell vulgui sinó que cada any s’expressi de forma natural, sense límits. Vins naturals, vins vius. Com feien els nostres avis, en Joan i la Maria durant varies dècades a darrera del Mas on s’hi havia elaborat vi.
Aquesta filosofia ve acompanyada de la recuperació de varietats autòctones i anar més enllà,
experimentar, fer proves, intentar arribar al límit, superar-lo, aprendre, sempre pensant que res és impossible i que tot està per fer.
El capdavant del celler hi trobem en Tiet Jan (Joan Manel VendrelI) qui malgrat el seu infinit talent i coneixement en l art de fer vi, la seva humilitat fa que no deixi mai de voler aprendre, de reinventar-se, d escoltar. Sempre amb un treball a l ombra, sense ànsies de protagonisme ja fa dècades que el Penedès gaudeix dels vins i projectes que ha anat treballant. Ara en aquest projecte personal és quan pot explorar el seu talent sense límits, reiventant-se i gaudint cada pas.
El seu fill, el cosí Joan (Joan Vendrell) aporta anys de persistir, de reflexió, d envoltar-se de gent amb talent, d escoltar, d aprendre, d equivocar-se, de mirar sempre el cantó positiu de les coses, de no defallir en els moments de dubte, de passets endavant, d anar-hi anar-hi i anar- hi.. i sobretot de no tenir por, moltes ganes d’experimentar pensant sempre anar més enllà.